UA MarketКривий РігПсихолог, психотерапевт Вишниченко Сергій Іванович, психіатр, кандидат медичних наук, доцентНовиниПропонуємо до вашої уваги два навчально-теоретичні вебінари, для того, щоб зробити Вашу роботу більш комфортною та продуктивною.
Меню каталогу
Контакти
  • Психолог, психотерапевт Вишниченко Сергій Іванович, психіатр, кандидат медичних наук, доцент
  • Сергей Иванович Вишниченко
  • +38 (097) 463-55-15
  • sievnv@gmail.com
    Написати нам
  • sievnv
  • вул. Героїв АТО 35 (за попереднім записом), Кривий Ріг 50027
  • Графік роботи
Ми в соціальних мережах

Пропонуємо до вашої уваги два навчально-теоретичні вебінари, для того, щоб зробити Вашу роботу більш комфортною та продуктивною.

Дорогі колеги!

Пропонуємо до вашої уваги два навчально-теоретичні вебінари, для того, щоб зробити Вашу роботу більш комфортною та продуктивною.

Викладачі:

Вишніченко Сергій Іванович (+38097 463 55 15);

Ліщинська Ксенія Анріївна (+38050 623 72 85).

Вебінар «Робота з мак у психокорекції відносин прихильності та інтимності» відбудеться 08.07.2023 року з 11.00 до 15.30.

На вебінарі будуть представлені техніки роботи з МАК “Аналіз відносин”, “Робота з особистою тінню”, «Трикутник співчуття», «Сенси конфліктних відносин», «Будинок наших відносин». Методики допоможуть вашим клієнтам розібратися з особливостями партнерських відносин та любовних стосунків, правильно розставити акценти.

Вебінар проводить Ліщинська Ксенія Анріївна, психолог, супервізор, викладач психології та психотерапії.

Оплата складає 1500 грн.

Питання, які виникають уточнюйте у Ксенії Анріївни в tg (+38050 623 72 85)

Другий вебінар «Робота психолога зі снами, малюнками та метафорами пацієнтів (клієнтів)» відбудеться 09.07.2023 з 10.00 до 17.00.

Програма складається з аналізу алгоритмів, що використовуються для аналізу даного матеріалу в терапевтичних, консультаційних і коучингових сесіях. Ви навчитеся легко «читати» символічний матеріал, допомагаючи вашим клієнтам розуміти підказки їхнього несвідомого.

Вебінар проводить Вишніченко Сергій Іванович, кандидат медичних наук, психіатр, психотерапевт, доцент, супервізор.

Ціна заняття: 2625 грн

Питання, які виникають уточнюйте в tg: +38097 463 55 15

«Робота психолога зі снами, малюнками та метафорами пацієнтів»

План

1. Робота зі сновидіннями.

2. Таємний світ малюнка. Введення в інтерпретацію малюнків та зображень (Грегг М. Ферс / Gregg M. Furth /; Теодор Абт; К.Г. Юнг; Я.Л. Обухов Козаровицький).

3. Принципи кататимно-імагінативної психотерапії / символдрами і структура сеансу символдрами в контексті інтерпретації малюнків. Робота з малюнками: шести кроковий алгоритм.

4. Діагностичні критерії для аналізу малюнків за Інгрід Олбрейт.

5. Символіка кольору.

6. Символіка чисел.

7. Слов’янська міфологія

1. Символи царства рослинного

2. Символи царства тваринного

8. Відкриття несвідомого - прорив в розвитку сучасної глибинної психології.

9. Концепція душі К.Г. Юнга.

1. Для інтерпретації зображень надзвичайно важливі такі факти: сни — королівська дорога до підсвідомості (З.Фрейд); колективне (загальне) несвідоме - незалежна вторинна духовна система, джерело свідомості та основа всього креативного (К.Г. Юнг).

2. Процес індивідуації — процес усвідомленості власного творчого потенціалу та індивідуального сенсу життя. Самість — центр регулювання завдяки якому процес індивідуації стає більш усвідомленим.

10. Що таке образ? Які функції мають образи? Що значить зображення? Розкриття внутрішнього значення зображення. Образ, символ, символоутворення; сни, сновидіння, фантазії, уявлення. “Все, усвідомлене нами - це образ, а образ і є душа” (К.Г. Юнг).

1. На початку був образ.

2. Слово і образ.

3. Інстинкт і образ.

4. Універсальні патерни уяви.

11. Особливості інтерпретації малюнків, враховуючи дві головні установки людей: екстравертна та інтровертна; чотири функції свідомості: відчуття, почуття, мислення та інтуїція (К.Г. Юнг Типологія особистості).

12. Мистецтво інтерпретації зображень — важлива компетентність психолога, психотерапевта, аналітика.

03 липня 2023
© 2021 - 2024 Психолог, психотерапевт Вишниченко Сергій Іванович, психіатр, кандидат медичних наук, доцент Поскаржитися на зміст
Створити інтернет магазин самому
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market